Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Lézerhegesztés

Lézerhegesztő berendezéseinkkel fröccsöntőszerszámok, kivágószerszámok és öntőszerszámok, különböző gépalkatrészek javítását vállaljuk akár helyszíni kiszállással.

3D méréstechnika

3D digitalizálás és mérés a legkorszerűbb érintés nélküli GOM rendszerekkel. Termékmérés, minőségellenőrzés, szerszámjavítást támogató mérések.

Célgéptervezés, gyártás

Ipari automatizálás, célgépek tervezése és gyártása. Egyaránt tervezünk, építünk és tartunk karban csomagológépeket, adagológépeket, gépsorokat. 

Amit a számok mutatnak

1+
Képzett szakemberek
1+
Elégedett partner
1+
Megjavított szerszám
1+
Helyszínen töltött óra
Lézerhegesztés
Precíziós szerszámjavítások, felrakó hegesztés, alkatrészek készre hegesztése rövid határidővel. A technológia bármely iparágban alternatíva a javításokra.   
Méréstechnika
3D digitalizálás anyagtől és formától függetlenül. Termékmérések, jegyzőkönyvek elkészítése, mérőprogramok írása, RPS mérés, reverse engineering.     
Szerszámjavítások
Fröccsöntő -és présszerszámok javítása javítási jegyzőkönyvvel, akár helyszíni kiszállással 7/24 rendelkezésre állással. A javítás azonnali, minimalizálva az állásidőt. 
Gépi megmunkálás
Huzalos -és tömbös szikraforgácsolás, CNC forgácsolás, esztergálás, köszörülés, lemezvágás, hajlítás, lézergravírozás, polírozás.   
Alkatrészgyártás
Egyedi gép -és szerszámalkatrészek tervezése és gyártása forgácsolással, 3D nyomtatással. Szériagyártás egyedi igények szerint elérhető.   
Karbantartás
Egyedi célgépek, fröccsöntő -és présgépek karbantartása, pneumatikus rendszerek karbantartása, megelőző karbantartások, javítások.   

Miért válasszon minket?

Azonnali reakció
A legnagyobb kincs az idő! A szerszámjavításokat helyszíni kiszállással, azonnali rendelkezésre állással végezzük!   
Szakértelem
Csapatunk senior mérnökökből, képzett szerszámkészítőkből áll. Több tíz év tapasztalatával segítjük az Ön munkáját!   
Korrekt ár
A jó barátság alapja a pontos elszámolás - tartja a mondás. Kiszámítható, óradíj alapuú elszámolással dolgozunk!   

Tudjuk mekkora kincs az idő!

"A világ 20 legnagyobb autóipari beszállítója közül 15 rendelkezik magyarországi üzemmel. Hazánkban jelenleg 620 autóipari vállalat működik, számuk évről évre növekszik. A járműipar fejlődésével világossá vált, hogy a mérnöki szolgáltatásokat kínáló cégek piaca szűk, a beszállítók kevés megfelelő partnert találnak. A 3D Technology Kft a régióban felmerült mérnökhiány megoldására kezdte meg működését Magyarországon komplex mérnöki szolgáltatásokkal, egyedülálló tevékenységi körrel és kapacitással. Cégünk fő erőssége az azonnali rendelkezésre állás, a gyors és precíz munkavégzés, mindezt magasan képzett szakemberekkel, a legmodernebb eszközparkkal, és a megrendelők számára az egyik legfontosabb szempontot szem előtt tartva: korrekt áron!"

- Sallai Lóránt

tulajdonos, ügyvezető

Rólunk mondták

Termékméréseket, szerszámjavításokat és karbantartásokat bízunk rájuk. Szeretem, hogy azonnal jönnek, ha szólunk! Lehet rájuk számítani!
Kazy Árpád Műszaki vezető - Deltaplast Zrt.
Szerszámgyártóként leginkább lézerhegesztésekkel és mérésekkel keressük a 3D Technology Kft-t. Maximálisan elégedettek vagyunk!
Kincses Krisztián Ügyvezető - Kincses Szerszám Kft.
A 3D-s sárcoktól mindig gyors és precíz segítséget kapok. Komolyan veszik, ha valami sürgős, és mindig betartják a vállalt határidőt.    
Tari Zsolt Műszaki igazgató - HódPlast Kft.